På TV i veckan


Idag, 3 oktober
21.00-23.50Prêt-à-Porter
Dramakomedi från 1994. Keywords: ‘Homosexual’, ‘Lesbian’, ‘Transvestite’.

.

Lördag, 4 oktober

01.00-03.30 Boogie Nights
Drama om en manlig porrskådis. Vad jag minns så var den här filmen inte så kul ur gaysynvinkel, men två av temaorden på IMDB är ”homosexual” och ”gay bashing” så jag kan ju ha missat eller glömt något. Det är porrtema på SVT2 den här kvällen i alla fall.

21.00-22.30Southpark: Bigger, Longer & Uncut
I den här långfilmsversionen av Southpark har Satan (aka Djävulen aka Belsebub aka Lucifer etc) ett homosexuellt förhållande med Saddam Hussein.

.

Söndag, 5 oktober

17.00-18.00 Make me a supermodel
Seriestart för dokusåpan där både män och kvinnor tävlar sida vid sida. Det låter queert och bra, sen får vi se hur det går.

02.10-04.05 So Close
Ska innehålla ‘lesbianism’ och en lesbisk kyss.

.

Måndag,  6 oktober
19.00-19.30 Christine
”Amerikansk komediserie. Del 16. Christine blir lite för intim med sin exmake Richards bror men då avslöjar han att han är homosexuell, men är han verkligen det?”

19.30-20.00 Vänner
”Amerikansk komediserie. Del 24. Joey måste öva sig på att kyssa killar inför en roll och vill träna på Chandler och Ross”

.

Tisdag, 7 oktober
02.10-04.05 Livets hårda skola
Verkar ha ett stort lesbiskt tema.

.

Onsdag, 8 oktober
20.00-21.00 Make me a supermodel
Del 2. Intressant hur de ändrar tiden såhär från 17.00 en söndag till 20.00 en onsdag.

20.00-21.00 Bonde söker fru
Svensk realityserie från 2008. Avsnitt 1 av 13. Den här gången ska det vara med en homosexuell man som vill hitta en make och det är även kvinnor som söker män, så det heteronormativa namnet är missvisande. Hoppas att vi får följa någon bögromans på TV i höst.

.

/Johnny

(Citat snodda från TVGuiden – Sveriges bästa TV-tidning för de som inte har massor av dyra betalkanaler. Bara 5 kronor också! Yay! I en butik nära dig!)

Annonser

4 comments

  1. Jag slötittade på Christine för några dagar sen, och dels har hon en son som är rätt o-heteronormativ (han gillar att dansa och vill gå på gymnastik istället för fotboll, och när han väl börjar på fotbollen så blir han kompis med tjejerna i laget ((det är hela klassen som har fotboll tillsammans))). Pappan vill göra sonen mer manlig, men Christine verkar inte oroa sig. Sen, i avsnittet med fotbollen, så är Christine och hennes ex, sonens pappa, och tittar på fotbollsträningen och båda är typ helt besatta av sonens snygga tränare (som också är klassens lärare) och pappan åmar sig minst lika mycket som Christine för tränaren. Det roliga den scenen (som jag uppfattar det) är inte att pappan beter sig bögigt utan att han gör sig till för att få uppmärksamhet. Öh, ja. Lång kommentar!

  2. Där är en barägare i GA som är kompis med doktorerna som dycker upp då och då och som har en pojkvän som han adopterade ett barn med förra säsongen. Ut över det så brukar det dycka upp ett antal homo/bi/trans patienter då o då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s