”I’m fucking Ben Affleck!”


Alla måste lyssna på den amerikanska pratshowvärden Jimmy Kimmels fantastiska låt  ”I’m fucking Ben Affleck”. Förutom Jimmy Kimmel och Ben Affleck sjunger Don Cheadle, Robin Williams, Dominic Monaghan, Macy Gray, Josh Groban, Cameron Diaz, Harrison Ford, Pete Wentz från Fall Out Boy, och många fler. Självklart medverkar också en grym gospelkör. Dessutom har Brad Pitt en liten roll i musikvideon!

/Miriam

7 kommentarer

  1. Visst driver de med gayklyschor, men jag tycker sättet de skämtar på det i den här videon är rolig mest för att Jimmy hämnas sin flickvän Sarah Silverman. När hon sjöng ”I’m fucking Matt Damon” var det också extremt roligt. Visst driver de med homosexualitet, men humorn för mig ligger mest i att Jimmy inte bara gjort en låt till sin flickvän där han berättar att han är otrogen, utan att han dessutom vunnit över Sarah genom att göra en mycket mer bombastisk och kändisspäckad sådan. Att ett par tävlar mot varandra på ett så bisarrt sätt är roligt.

  2. Tycker det är gjort med så mycket humor och hjärta att bög-klyschorna inte alls är upprörande :) Tyckte det var gulligt och roligt bara :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s