I feel lucky!


Googlade ”Sodomi det är svårt att låta bli”. Hittade den här länken från QX.

Lucky Blue, med undertiteln Sodomi det är svårt att låta bli, av Håkan Liu, är en söt berättelse om blyge Olle och förälskar sig i kaxige Kevin.

Hmmm…jag tvivlar på att undertiteln till den kortfilmen är ”Sodomi, det är svårt att låta bli”. Jag tror snarare att de googlade på ”Lucky Blue” och att min intetsägande recension dök upp som första träffen. Haha.

/Johnny

Annonser

3 comments

 1. Incest, våldtäkt har ni med på listan till höger.
  Varför?
  Det är ju brott som vi all avskyr mest.
  Finns det folk som tänder på det?
  I så fall är det väl sjukt?

  1. Det finns väl filmer som handlar om de sakerna oavsett vad som anses sjukt? Homosexuellt anses vara sjukt av många och jag har recenserat och taggat hundratals filmer som handlar om det. Jag har taggat filmer som handlar om (homo/queer) incest och våldtäkt också om någon vill se en sådan film av någon anledning. Det är inte porrfilmer jag recenserar utan spelfilmer. Våldtäkt eller incest mellan vuxna och barn framställs sällan som sexuellt upphetsande i spelfilmer – de bara visas för att visa att sådant ibland händer i verkligheten. Jag har recenserat några filmer där våldtäkt sker mellan samkönade eller kanske två bröder blir kära i varandra. Om man vill se en film om det eller undvika att se en film som handlar om det ger jag folk en chans att se vilka filmer det gäller här på min recensionsblogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s